Begagnade husvagnar till salu | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Begagnade husvagnar till salu

Här hittar du Fri-bos sortiment av stora och små begagnade husvagnar till salu. Filtrera och sortera nedan för att hitta en begagnad husvagn som matchar dina önskemål.

Köp begagnad husvagn tryggt hos Fri-bo

Fri-bo gör noggranna kontroller av varje begagnad husvagn för att du ska känna dig helt trygg med ditt köp. Innan vi lägger ut en vagn till försäljning kontrollerar vi att fukttester har genomförts och dokumenterats. Innan vi levererar din begagnade husvagn ser vi över den så att allt fungerar och ser ut som det ska:

✓ Vi testar gasolsystemet.

✓ Vi provkör värme-, kyl-, vatten- och elsystem.

✓ Vi ser över chassi, bromsar, fönster, takluckor, möblemang mm.

✓ Om det är dags för besiktning så ser vi till att den blir gjord.

✓ Vi tvättar alla begagnade husvagnar och rekondar interiören så allt är rent och fräscht.

Se alla vagnar

Du vet väl att vi säljer husvagnar av diverse årsmodeller? Gå till sidan Husvagnar för att se alla tillgängliga vagnar i en och samma lista.

Läs mer...

 

Vanliga frågor och svar om att köpa begagnad husvagn

Här får du svar på vanliga frågor som brukar dyka upp när du ska köpa begagnad husvagn.

Vad kostar en begagnad husvagn?

En begagnad husvagn kostar olika beroende på faktorer som ålder, storlek, viktklass, efterfrågan, utrustning och märke. Vi på Fri-bo har många års erfarenhet av att köpa och sälja begagnade husvagnar och du kan känna dig trygg med att de priser du hittar hos oss är satta med samtliga faktorer i åtanke. Det finns alltså inget exakt svar på frågan, men hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en som passar din budget.

Vad ska man tänka på vid köp av begagnad husvagn?

Vid ett köp av en begagnad husvagn kan det vara bra att tänka på följande punkter:

  • Fungerar alla system som de ska? Provkör gasolen, värmen, elen och vattnet.
  • Fungerar all utrustning? Öppna och stäng luckor, fönster, takluckor och dörrar.
  • Finns det några skador eller brister på husvagnen? Kontrollera noga om det finns någon fuktskada. Kolla chassit, draganordningen, tillbehör och annan utrustning. Be även att få se besiktningsprotokollet.

Vi utför vi ovanstående kontroller på samtliga begagnade husvagnar så att du kan vara säker på att du får en bra, begagnad husvagn. Finns det några brister så upplyser vi alltid om dessa så att du kan åtgärda dem – eller få vår hjälp med det.

 

Vi köper och värderar din husvagn

Vi köper din husvagn när du vill byta ut den eller kanske helt enkelt bara sälja den. Alla modeller från 2000 och framåt är av intresse. 

Med över 40 års erfarenhet av branschen gör Fri-bo alltid en professionell värdering av din husvagn. Andrahandsvärdet beror bland annat på modell, ursprungspris, slitage, utrustning och efterfrågan. Generellt kan man säga att begagnade husvagnar har bättre andrahandsvärde än till exempel personbilar, eftersom de oftast utsätts för mindre slitage och är lättare att hålla efter på ett bra sätt. Kontakta oss så hjälper vi dig med försäljningen och att lösa in den eventuella restskulden vid affär.

 

Välj bland flera varumärken

Bland våra begagnade husvagnar hittar du flera populära märken, som till exempel KABE, Cabby och Hobby. Vi har dessutom ofta gott om begagnat från de varumärken vi är återförsäljare för: