Begagnade husvagnar till salu

Här hittar du Fri-bos sortiment av stora och små begagnade husvagnar till salu. Filtrera och sortera nedan för att se alla våra begagnade husvagnar. Vi säljer husvagnar av diverse årsmodeller, vilket ni kan se på vårt omfattande utbud? Besök sidan för husvagnar för att se alla tillgängliga vagnar i en och samma lista

Köpa begagnad husvagn – tryggt hos Fri-bo

När du ska köpa begagnad husvagn genomför vi noggranna kontroller av varje husvagn för att du ska känna dig helt trygg med ditt köp. Innan vi lägger ut en vagn till försäljning kontrollerar vi att fukttester har genomförts och dokumenterats. Det här ingår vid varje kontroll av en begagnade husvagn:

✓ Vi testar gasolsystemet.

✓ Vi provkör värme-, kyl-, vatten- och elsystem.

✓ Vi ser över chassi, bromsar, fönster, takluckor, möblemang mm.

✓ Om det är dags för besiktning så ser vi till att den blir gjord.

✓ Vi tvättar din husvagn och rekondar interiören så allt är rent och fräscht.

Läs mer...

 

Vanliga frågor och svar

Här får du svar på vanliga frågor som brukar dyka upp när du ska köpa begagnad husvagn.

Vad kostar en begagnad husvagn?

En begagnad husvagn kostar olika beroende på faktorer som ålder, storlek, viktklass, efterfrågan, utrustning och märke. Vi på Fri-bo har många års erfarenhet av att köpa och sälja begagnade husvagnar och du kan känna dig trygg med att de priser du hittar hos oss är satta med samtliga faktorer i åtanke.

Vad ska man tänka på vid köp av begagnad husvagn?

Generellt vid ett köp av en begagnad husvagn kan det vara bra att tänka på följande punkter:

  • Fungerar alla system som de ska? Provkör gasolen, värmen, elen och vattnet.
  • Fungerar all utrustning? Öppna och stäng luckor, fönster, takluckor och dörrar.
  • Finns det några skador eller brister på husvagnen? Kontrollera noga om det finns någon fuktskada. Kolla chassit, draganordningen, tillbehör och annan utrustning. Be även att få se besiktningsprotokollet.

 

Vi köper, byter, säljer och värderar din husvagn

Vi köper din husvagn, men det allra vanligaste är att man använder sin husvagn som inbyte mot ett annat objekt hos oss och efter överenskommelse löser in evevntuell restskuld. Alla modeller från år 2000 och framåt är av intresse. Vi har även försäljningstjänst mot kommission. Hos oss kan du även boka tid för en värdering på din husvagn.

Med över 40 års erfarenhet av branschen gör Fri-bo alltid en professionell värdering av din husvagn. Andrahandsvärdet beror bland annat på modell, ursprungspris, slitage, utrustning och efterfrågan. Generellt kan man säga att en husvagn har bättre andrahandsvärde än till exempel en personbil, eftersom den oftast utsätts för mindre slitage och är lättare att hålla efter på ett bra sätt. Kontakta oss så hjälper vi dig med försäljningen och att lösa in den eventuella restskulden vid affär.

 

Välj bland flera varumärken

Bland vårt breda sortiment av begagnade husvagnar hittar du förutom våra populära kvalitetsmärken: Adria, Knaus, Weinsberg och Tabbert, även andra märken så som Kabe, Cabby och Hobby m.fl.