Vår välsorterade butik

Vänd dig med förtroende till vår kunniga butikspersonal!

Här möter du främst Oss två, Vendela & Petra

I butiken tas Ni omhand av i huvudsak: Vendela &  Petra

Välkommen in i vår butik!

Välkommen in i vår Butik!

Tillbehör från bland andra Holiday Fritid & Kama Fritid

I vår prydliga tillbehörsbutik finner ni det mesta för campinglivet, i huvudsak från våra leverantörer Kama Fritid och Holiday Fritid, men även från ett flertal andra märken. Här köper du även diverse reservdelar som vi hyser ute på vårt verkstadslager. I de angränsande visningshallarna hittar ni mattor, stolar, bord, markiser, vindskydd med mera. Om ni vill se något speciellt, fråga gärna oss så visar vi er – vår butik innehåller betydligt mer än vad som finns på butikshyllorna! Skulle den produkt ni söker inte finnas inne, tar vi oftast snabbt och smidigt hem den åt er. Produkter från Kama kan beställas online och hämtas i butik via tjänsten OrderToStore.

Börja längta till semestern redan vid inköpet av husbil- eller husvagn-tillbehör

Hos oss ska ni få känslan att semestern och resan är på gång. Vi har därför försökt göra besöket ännu lite trevligare, genom att placera en fikadel i butiken – ingen ska behöva lämna oss kaffesugen. För barnen finns det saft, och gläntar man på burklocket så kanske det till och med finns en kaka! När fikat är uppätet kan barnen måla, leka och läsa i vår lilla lekvrå.

En smart funktion här på hemsidan är vår Kama-webbshop, som gör det möjligt att planera semestern redan hemifrån. I webbshopen ni hittar många varor, och både för husvagn och husbil finns det tillbehör. Ni lägger snabbt och enkelt en beställning och kan sedan komma och hämta den i butik när den anlänt. Köp tillbehören online eller besök oss direkt i butik, vi hjälper er hitta rätt tillbehör till husbilen eller husvagnen!

Order to store

Gå till Fri-Bo:s webbshop hos KAMA Fritid Beställ dina varor enkelt och smidigt och i lugn och ro hemma via nätet och hämta dem i vår butik! Klicka på knappen här intill så kommer du till vår webbshop.

Välkommen in i vår Butik! Välkommen in i vår Butik! Välkommen in i vår Butik!

Våra kvalitetsmärken

KAMA Fritid

Kama Fritid är en av nordens ledande tillbehörsgrossister när det gäller campingtillbehör för husvagn, husbil och båt. Vi har kontinuerliga veckoleveranser härifrån.

Gå till KAMA Fritids hemsida


Holiday Fritid

Här finner ni också Husvagn och Husbils tillbehör som kan vara av intresse för att göra campinglivet ultimat.

Gå till Holiday Fritids hemsida

Cinderella

Cinderella är en förbränningstoalett till din husvagn, husbil eller fritidshus. Tillverkas i Norge och säljs över hela världen.

Gå till Cinderellas hemsida