Weinsberg Husvagnar

Köp Weinsberg husvagn hos din återförsäljare

Fri-bo är din återförsäljare för Weinsberg husvagnar. Hos oss hittar du flera modeller till försäljning när du ska köpa husvagn. Du kan enkelt filtrera mellan olika alternativ här på hemsidan. Välj smidigt vilken årsmodell eller planlösning du önskar – och hitta din framtida husvagn. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att höra vilka vagnar som är på väg in om du inte hittar rätt direkt. 

 

CaraOne och CaraCito – populära modeller

Weinsberg har två husvagnsmodeller som är mycket omtyckta bland entusiasterna – CaraOne och CaraCito. Tyska Weinsberg tillverkar husvagnar i modeller som passar en yngre målgrupp, med innovativa och smarta husvagnslösningar.

 

  • CaraOne är Weinbergs året-runt-husvagn som går utmärkt att campa i även under vinter och kalla höstmånader. Den finns tillgänglig i totalt 13 olika planlösningar, och med storlekar från 390 till 750. Se planlösningar och bilder.
  • CaraCito är den första helt elektriska husvagnen från Weinsberg och bjuder på en okomplicerad resupplevelse. Den är full av smarta lösningar och funktioner och finns i 5 planlösningar, från 390 till 500. Se bilder och planlösningar.