Husvagnsverkstad och husbilsverkstad

Vänd dig med förtroende till vår kunniga verkstadspersonal!

Vår kundmottagning hjälper dig med ditt ärende

Vår kundmottagning hjälper dig med ditt ärende

Vi monterar tillbehör på nytt och befintligt

Vi monterar tillbehör på nytt och befintligt

Här fixar vår kunniga personal det mesta våra kunder kan behöva

I vår ändamålsenliga verkstad fixar vår kunniga personal det mesta våra kunder kan behöva

Lämna in din husbil eller husvagn på service hos oss i Sollebrunn

Vi har en lång erfarenhet av att utföra service och reparationer på husbilar och husvagnar i vår verkstad. Sedan 2011 jobbar vi i ändamålsenliga lokaler på ca.680 kvm – precis bredvid butiken och våra övriga lokaler. Hos oss kan du lämna in din husbil på service, men vi utför även andra arbeten, såsom

  • Reparationer
  • Kontroller
  • Försäkringsjobb
  • Garantijobb
  • Täthetskontroller/fukttest
  • Tvätt m.m.(i mån av tid)

Vi är självklart medlemmar i Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Du kan känna dig trygg i att lämna in din husvagn på service hos oss, och lita på att vi utför alla våra uppdrag på ett korrekt sätt. Vi är ett företag som verkligen brinner för husvagns- och husbilslivet.

Låt oss ta hand om din husvagn eller husbil i vår verkstad utanför Alingsås

Vår anläggning är som sagt belägen i Sollebrunn i moderna lokaler med all den utrustning som krävs för vårt arbete. Med närhet till såväl Alingsås som Göteborg och Västra Götalandsregionen blir det smidigt för dig som bor i området att lämna in din husvagn eller husbil på vår verkstad. Passa på att ta en fika i butiken när du ändå lämnar in ekipaget! Hör av dig till Lars Ericsson, Joel Falk eller Dag Olofsson, våra verkstadskoordinatorer på eller per telefon 0322-40577 (telefontid måndag-torsdag: kl. 10-13 & 14-17, fredag: kl. 10-13 & 14-16), alternativt boka din tid online genom vår bokningsfunktion!

Verkstadsbokningen har öppet Måndag-Torsdag 8-17, Fredag 8-16 (ej röda dagar).
Vi stänger för rast under tiderna 9.00-9.20 och 13.00-13.40.

VERKSTADSBOKNING ONLINE
Du kan relativt enkelt skicka en bokningsanmälan till vår verkstad via vår online-bokning, så tar vi kontakt med dig för vidare information. Klicka här för att komma till bokningsfunktionen.