Weinsberg husbilar

Hitta Weinsberg husbil till salu

Hitta en Weinsberg husbil till salu som passar din budget, behov och önskemål. Välj ”Weinsberg” under ”Märke” på sidan Husbil för att se alla objekt. Hittar du ingen som faller dig i smaken, eller är listan tom idag? Då är du välkommen att höra av dig till oss, vi har alltid objekt på väg in och kan ofta hjälpa dig att hitta en passande Weinsberg husbil.

 

Hög kvalitet

En husbil från Weinsberg håller hög kvalitet både när det gäller boendekomfort och körkomfort. Med chassin från Mercedes, Fiat och Peugeot erbjuds många fina möjligheter till anpassning och extrautrustning. Weinbergs körhjälps- och säkerhetssystem håller hög kvalitet och klass rakt igenom.

 

Rätt pris

Ska du köpa en fabriksny Weinsberg husbil kan du räkna med ett pris som börjar strax över 800 000 kronor. Weinsberg har med sina smarta husbilslösningar riktat in sig på en yngre målgrupp och oavsett om du köper en begagnad eller ny modell från oss på Fri-bo kan du vara säker på att få ett attraktivt pris. Vi har lång erfarenhet som återförsäljare av Weinsbergs husbilar och prissätter på ett professionellt sätt utifrån bland annat modell, ålder, slitage och tillbehör.