Kom och titta på husvagnar och husbilar hos oss!

En liten del av utställningsparken

En liten del av utställningsparken

En bild säger mer än 1000 ord

En bild säger mer än 1000 ord

På Fri-Bo hittar ni det breda programmet vad det gäller kvalitetsmärken, modeller och dess olika planlösningar. Vi säljer husvagnar från Adria, Knaus, Tabbert, T@b och Weinsberg. Gällande märkena så har Fri-bo sedan dess början alltid intagit pallplats vad det gäller sålda enheter per modellår. Vilket även den dignande prishyllan vittnar om.

Hos oss hittar ni även av märkena Knaus samt Weinsberg från Knauskoncernen och deras modellprogram, med lösningar anpassade alltifrån ensamvargen till den stora livfulla familjen och dessas specifika behov och krav. Knaus husbilar för dig som önskar hög kvalitet, elegans, stora valmöjligheter och exklusiva bilar till rimliga pengar. Knaus är marknadsledande på husbilar i Tyskland. Vi förstår varför! Weinsberg  ett mycket prisvärt märke för er som önskar husbilscampa, utan att för den sakens skull tulla på varken kvalitet eller komfort!

Här kan ni i lugn och ro förkovra er med möjligheten att känna och uppleva husvagnen/husbilen, som kan vara av intresse för just er, med kunnig personal till hjälp att bena ut eventuella funderingar och frågor. Allt för att "magkänslan" ska få möjligheten att bli 100% övertygad om vad som blir bäst för er, utifrån era behov och önskemål.

Dina pengar tycks töjbara och räcker till så mycket mer!

Husvagnsmärken hos Fri-Bo

Adria

Från litet till stort med ett stort urval av kvalitetsmodeller. Inte bara vagnar för sommarens soliga dagar utan även de för att väl möta upp kraven från dig som vintercampar. På Fri-bo har vi sålt Adria sedan 1991.

Gå till Adrias hemsida


Knaus

Snygg nybliven 55 åring (2016), för dig som vill ha stora valmöjligheter vad det gäller planlösningar, modeller och design. Kvalitet i allt från enkelhet till det fullkomliga med bland annat fantastiska vintervagnar där prislappen låter slantarna räcka till så mycket mer! På Fri-bo har vi sålt Knaus sedan 1996.

Klicka här för modellprogrammet, eller gå till Knaus hemsida


Weinsberg

Med allt vad en husvagn behöver... Smart, enkelt, lätt och prisvärt! På Fri-bo har vi sålt Weinsberg sedan 2011.

Klicka här för modellprogrammet, eller gå till Weinsbergs hemsida


Tabbert

Märket för dig som söker det exklusiva, eleganta och gedigna. Där lyx, funktionalitet och kvalitet går hand i hand. På Fri-bo har vi sålt Tabbert sedan 1998.

Klicka här för modellprogrammet, eller gå till Tabberts hemsida

Husbilsmärken hos Fri-Bo

Knaus

Bra är nu ännu bättre! Måste något som redan är bra nödvändigtvis bli bättre? Ja, för oss på Knaus! Därför våra anspråk är att erbjuda er högsta möjliga komfort, precis som hemma, under era resor. Nya planlösningar som ger mer rymlighet, nya material för ännu mer sinnlighet samt ännu mer välbehagskänsla under fritiden. Man förstår när man ser dessa bilar varför de är nummer ett och störst i Tyskland!

Klicka här för modellprogrammet, eller gå till Knaus hemsida


Weinsberg

Med allt vad en husbil behöver... Smart, enkelt, lätt och prisvärt!

Klicka här för modellprogrammet, eller gå till Weinsbergs hemsida