Nya husbilar – bekväma & hemtrevliga

Det är något speciellt med helt nya husbilar. De låter dig uppleva nya platser utan att lämna ditt eget hem – för visst är en ny husbil som en förlängning av ditt hem? Inred som du vill och ta med dina favoritsaker, samtidigt som du lämnar kvar det du inte behöver hemma. Utan en massa saker och onödiga ytor att underhålla får du äntligen möjlighet att utforska omgivningarna på ett bekvämt, hemtrevligt sätt.

Se alla nya husbilar till salu

Här kan du jämföra våra nya husbilar till salu. Med över 40 år i branschen är vi stolta återförsäljare av både Knaus och Weinsberg. Hos oss är du i trygga händer från första kontakten tills du rullar ut på vägarna. Besök eller kontakta oss när du funderar på att köpa ny husbil. Välkommen! 

Se alla våra husbilar

Vill du se alla våra husbilar som är till salu just nu? Här får du upp en lista med alla våra tillgängliga husbilar. Få en överblick över vilka modeller som är till salu just nu eller sätt upp en bevakning på en modell du är intresserad av.

Läs mer...

Nyfiken på husbilslivet?

Är du inte fullt ut biten av husbilslivet, men redo att prova på? Då kan det vara värt att ta en titt på våra begagnade husbilar. Begagnatmarknaden är stor då många entusiaster byter upp sig regelbundet. Lika många vill prova på och är därför intresserade av att köpa begagnat, vilket kan kännas tryggt att veta i den händelse du ångrar dig – vilket är ganska osannolikt.