Nya husvagnar

Här hittar du säsongens alla nya husvagnar till salu. Vid köp genom oss på Fri-bo kan du vara säker på att du får precis det du vill ha – till rätt pris. Titta närmare på utbudet nedan eller hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta  en ny husvagn helt anpassad efter dina önskemål.

Du vet väl att vi även har fler vagnar till försäljning? Vill du se både begagnat och nytt gör du det enklast genom att gå till sidan Husvagnar.

Köpa ny husvagn – tryggt hos Fri-bo

Att köpa ny husvagn hos Fri-bo är smidigt och tryggt. Vi har lång erfarenhet av husvagnsförsäljning och guidar dig hela vägen. Vi ser till att du får en vagn i rätt storlek med rätt utrustning. Dessutom kan vi ge goda råd om vad du får dra och hur du kan packa. Med vår hjälp är det lätt att hitta drömvagnen – oavsett om du är van husvagnsägare eller om du ska köpa husvagn för första gången.

Läs mer...

 

Se alla våra nya husvagnar

Bland våra nya husvagnar till salu hittar du världsledande tillverkare. Fri-bo har varit i branschen i över 40 år och har valt att arbeta med de allra främsta varumärkena. Vi är återförsäljare av fyra märken, vars nya husvagnar finns i en mängd olika storlekar och utföranden som gör det lätt att hitta rätt:

 

Rätt pris

En viktig faktor för många som står i begrepp att köpa ny husvagn; är priset. I vårt sortiment hittar du vagnar med nypris från strax under 200 000 kronor. Priset på nya husvagnar varierar med faktorer som t.ex. modell och utförande. Vi finns här och du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dej att bena ut eventuella funderingar eller frågetecken i jakten på den ultimata husvagnen utifrån dina behov och önskemål.