Ny husvagn – köp och kör! | Fri-bo i Sollebrunn AB

Ny husvagn

Här hittar du säsongens alla nya husvagnar till salu. När du köper ny husvagn genom oss på Fri-bo kan du vara säker på att du får precis det du vill ha – till rätt pris. Titta närmare på utbudet av nya husvagnar nedan eller hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta vi en ny husvagn helt anpassad efter dina önskemål. Läs mer...

Nya husvagnar till salu

Bland våra nya husvagnar till salu hittar du världsledande tillverkare. Fri-bo har varit i branschen i drygt 40 år och har valt att arbeta med de allra främsta varumärkena. Vi är återförsäljare av fyra märken, vars nya husvagnar finns i en mängd olika storlekar och utföranden som gör det lätt att hitta rätt:

Fler vagnar

Du vet väl att vi har fler vagnar till försäljning? Vill du se både begagnat och nytt gör du det enklast genom att gå till sidan Husvagnar. Då får du upp samtliga modeller i en enda lista för att underlätta sökningen.

 

Smidigt och tryggt köp

Att köpa ny husvagn hos Fri-bo är smidigt och tryggt. Vi har lång erfarenhet av husvagnsförsäljning och guidar dig hela vägen. Vi ser till att du får en vagn i rätt storlek med rätt utrustning. Dessutom kan vi ge goda råd om vad du får dra och hur du kan packa. Med vår hjälp är det lätt att hitta drömvagnen – oavsett om du är van husvagnsägare eller om du ska köpa ny husvagn för första gången.

 

Rätt pris

En viktig faktor när du ska köpa ny husvagn är priset. I vårt sortiment hittar du vagnar med nypris från strax under 200 000 kronor. Priset på en ny husvagn varierar och du kan räkna med att allt från storlek till utrustning kommer att påverka kostnaden. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill hitta en ny husvagn till ett pris som passar inom din budget.